UX Design til apps og hjemmesider

UX design er essentielt for dine digitale produkter

User experience i dine digitale produkter med til at løfte oplevelsen og hjælpe brugerne til at benytte dine produkter.

UX design kan simepthen make or break dine produkter. Hvis brugerne finder dem svære at benytte, er der en stor sandsynlighed for de helt underlader og sletter dine apps.

UX design er iteration, guidelines og tests

UX designer benytter Apple og Google’s guidelines til at lave den bedste oplevelse af appen, og benytte de strukturer som brugerne forventer af appsene.

Derudover få at optimere user experience benyttes iterationer, hvor produktet og dens interface testes på målgruppen igennem både talk-loud test, men også igennem A-B test, for at sikre at oplevelsen er helt i top.

UI Design case

UX CASE

Case: Grip.events

Som en del af udviklingen af grip.events nye webplatform for deres event forretning, har vi designet interaktionen med kortet i midten samt struktureret hvorledes og hvordan de forskellige kort skal fungerer.

Når man trykker interesseret, eller skip på personerne på kortet, vil kortet fade op, så man kan se hvordan næste kort kommer i fokus og nu er det kort man skal fokusere på.

Det samme med modallen der kommer frem, er lavet så brugerne ikke skal gå helt væk fra denne del af appen, for at få flere detaljer om en person på kortet.

Lad os få en sludder

Om du er i et tidligt stadie til en virksomhed eller du er en stor koncern, er vi stadigvæk interesseret i at høre om dine idéer og tanker.

tons webdesigner logo
Tommy Jepsen github Tommy Jepsen dribbble Tommy Jepsen twitter Tommy Jepsen linkedin Tommy Jepsen mail