Design af user-interface
til mobil apps og hjemmesider

User interfacet er kernefundamentet i din app

Når du arbejder med UI design af din app, er din vigtigste opgave at understøtte funktionalitet og formål med et godt design. Som når AirBnB inviterer hjem med runde former og bløde farver, eller når HBO skaber stemning af en biograf med et mørkt look.

Hvis din app skal adskille sig fra mængden, skal dit UI design være på plads.

App design, der kobler æstetik og funktionalitet

Jeg er freelance digital designer, der kobler både æstetik og funktionalitet i din app, men jeg er også det perfekte bindeled mellem dig og programmøren.

Designet af din app skal være stilrent og passe til både produkt og bruger. Med mig som UI designer får du et intuitivt design og et brugervenligt flow, der giver brugeren en god oplevelse, selvom han eller hun sidder på en lille skærm.

Jeg hjælper dig fra ide til færdig design

Som freelance digital designer på din app hjælper jeg dig fra ide til færdig app. Din app bliver til i et tæt samarbejde, hvor vi starter ved den gode ide og sammen udvikler et stærkt UI design.

UI Design case

UI CASE

Case: Grip.events

Design af landingpage og web app. Landingpage inkluderer en lille demo samt en masse special lavet ikoner. Webappen er en app bygget i Angular, og indeholder blandt andet en masse kort.

Lad os få en sludder

Om du er i et tidligt stadie til en virksomhed eller du er en stor koncern, er vi stadigvæk interesseret i at høre om dine idéer og tanker.

tons webdesigner logo
Tommy Jepsen github Tommy Jepsen dribbble Tommy Jepsen twitter Tommy Jepsen linkedin Tommy Jepsen mail