Koncept udvikling af digitale projekter

Koncept udvikling

Koncept udvikling er både en validering af nuværende koncepter og en generering af nye koncepter samt redegørelse for hvordan disse koncepter skal bringes til livs.

Med tonsvis af erfaring indenfor alle grene af digitale projekter ligefra apps til hjemmesider og videoer har jeg tons af erfaring med koncept udvikling på både et konkret men også teoretisk plan.

Det kan være koncepterne i den nuværende form ikke er muligt at bringe til livs digitalt med de nuværende teknologier, eller at de skal finpudses lidt for at tilpasse de forskellige platforme såsom mobil apps der har begrænset UI og et specifikt regelsæt at følge for visse typer af koncepter.

Koncept udvikling før næste fase

Det er vigtigt at få sparret og redegjort for hvordan konceptet skal bringes til livs, og hvilke muligheder der er.

For eksempel kan det være en god idé at bruge en hjemmeside i stedet for mobil apps, da en hjemmesider rammer både iOS og Android på én og samme tid, samt der er mindre restriktioner på hvordan og hvad en hjemmeside skal kunne og indeholde.

Koncept udvikling case image

KONCEPT UDVIKLING CASE

InCard

InCard er en digital businesskort app. Jeg har hjulpet med at afklare hvilke
tekniske muligheder der er, samt hvordan de skal udføres ved hjælp af bl.a. flowcharts.

Lad os få en sludder

Om du er i et tidligt stadie til en virksomhed eller du er en stor koncern, er vi stadigvæk interesseret i at høre om dine idéer og tanker.

tons webdesigner logo
Tommy Jepsen github Tommy Jepsen dribbble Tommy Jepsen twitter Tommy Jepsen linkedin Tommy Jepsen mail